Главная    Новости    Магазин    Дилеры    Статьи    Форум    Контакты   
 FAQ   Поиск   Пользователи   Группы   Регистрация   Профиль   Войти и проверить личные сообщения   Вход 

Мансардні вікна Velux

 
Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов СпортПро -> Разное
Предыдущая тема :: Следующая тема  
Автор Сообщение
elegant



Зарегистрирован: 02.11.2021
Сообщения: 254

СообщениеДобавлено: 23.04.2024 01:29    Заголовок сообщения: Мансардні вікна Velux Ответить с цитатой

Мансардні вікна Velux https://akm.kiev.ua/ua/mansardnokna/velux/ відомі своєю високою якістю, функціональністю і стильним дизайном. Вони створені для того, щоб надавати вашому простору не лише більше світла, але й комфорт та елегантність. Відзначаються вони інноваційними технологіями та бездоганною якістю, що робить їх неперевершеними на ринку мансардних вікон.

VELUX Group, заснована у 1941 році в Данії, є світовим лідером у виробництві мансардних вікон. У 1942 році інженер-будівельник Віллум Канн Расмуссен розробив спеціальне вікно, яке дозволяло використовувати природне світло і забезпечувати достатню вентиляцію на горищі. З того часу VELUX завоював довіру власників мансард по всьому світі завдяки своїй якості та надійності.

У високих будинках особливо цінуються доглянуті мансарди, які стають ексклюзивними пентхаусами. При облаштуванні таких просторів важливо правильно підібрати вікна, які забезпечать оптимальне проникнення природного світла, звуко- та теплоізоляцію, постійну циркуляцію повітря та інші зручності.

Компанія VELUX в Україні представлена з 2006 року і має розгалужену мережу складів та ефективну логістику. Це означає, що покупці мансардних вікон VELUX можуть розраховувати на технічну підтримку від виробника, гарантійний сервіс та консультації провідних фахівців компанії.

Якщо ви шукаєте ідеальне рішення для освітлення та вентиляції вашого горища чи мансарди, зверніть увагу на мансардні вікна Velux - надійність і якість, що перевірені часом.
Вернуться к началу
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
Показать сообщения:   
Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов СпортПро -> Разное Часовой пояс: GMT + 2
Страница 1 из 1

 
Перейти:  


Любое использование материалов сайта без письменного согласия администрации сайта - запрещено!
© SportPro. Все права защищены.   
    Главная    Новости    Магазин    Дилеры    Статьи    Форум    Контакты    Система управления контентом 2x3.com