Главная    Новости    Магазин    Дилеры    Статьи    Форум    Контакты   
 FAQ   Поиск   Пользователи   Группы   Регистрация   Профиль   Войти и проверить личные сообщения   Вход 

Технік-Центр Suzuki

 
Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов СпортПро -> Общие вопросы
Предыдущая тема :: Следующая тема  
Автор Сообщение
acontinent



Зарегистрирован: 02.10.2023
Сообщения: 227

СообщениеДобавлено: 18.11.2023 10:19    Заголовок сообщения: Технік-Центр Suzuki Ответить с цитатой

Suzuki Технік-Центр в м. Харків - це офіційний та авторизований центр обслуговування, який займається реалізацією і обслуговуванням автомобілів марки Сузукі. Автосалон розміщений в зручному місці в Харкові на вулиці Героїв Праці, 2в і є офіційним представником компанії Suzuki в місті.
Офіційний дилер має відповідне обладнання та технології, для того щоб забезпечити найкращу якість обслуговування. Він працює згідно з усіма стандартами та рекомендаціями корпорації SUZUKI, що гарантує використання високоякісних запчастин та кваліфіковану роботу фахівців. Працівники автоцентру справжні професіонали своєї справи і мають дуже великий досвід у роботі з автомобільною технікою Suzuki.
Suzuki Технік-Центр є можливість придбати різні моделі автомобілів Сузукі Харків - від компактних машин до кросоверів Suzuki S-cross і позашляховиків. Клієнти можуть обрати автомобіль, який найкраще відповідає їх потребам і бюджету.
Окрім продажу нових автомобілів, Технік-Центр Suzuki надає також послуги з обслуговування, ремонту та технічного обслуговування автомобілів Suzuki. У даному технік-центрі працюють професійні механіки, які з радістю допоможуть вам. Клієнти сервісу Сузукі в м. Харків можуть розраховувати на великий спектр послуг, таких як регулярне технічне обслуговування, діагностика, ремонт двигунів, ходової частини, електрообладнання, кузовні роботи та обслуговування кондиціонера.
Крім того, дилер Suzuki в Харкові пропонує послуги по продажу оригінальних запчастин і аксесуарів для автомобілів Suzuki. Це дозволяє клієнтам отримати оригінальні запчастини, які гарантують надійність і довговічність автомобіля.
Офіційний дилер та сервіс Suzuki "Технік-Центр" на Героїв Праці, 2в, відомий своїм професіоналізмом та якістю обслуговування. Тут ви знайдете величезний вибір автомобілів Сузукі, а також отримаєте кваліфіковану допомогу у ремонті і обслуговуванні вашого автомобіля.
Вернуться к началу
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
Алина211



Зарегистрирован: 16.05.2023
Сообщения: 133
Откуда: Днепропетровск

СообщениеДобавлено: 21.11.2023 01:14    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Это не просто казино, а настоящее произведение искусства. Играйте в стильных слотах https://levs-power.com/ и наслаждайтесь приятными бонусами, которые подчеркнут ваш опыт и добавят в него увлекательности.
Вернуться к началу
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
Показать сообщения:   
Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов СпортПро -> Общие вопросы Часовой пояс: GMT + 2
Страница 1 из 1

 
Перейти:  


Любое использование материалов сайта без письменного согласия администрации сайта - запрещено!
© SportPro. Все права защищены.   
    Главная    Новости    Магазин    Дилеры    Статьи    Форум    Контакты    Система управления контентом 2x3.com