Головна     Новини     Виробники     Магазин     Дилери     Статті     Лінки     Форум     Контакти    
Продукція виготовлена в Швейцарії,
без ГМО та інгредієнтів допінгового характеру. Кожен продукт компанії Sponser пройшов дослідження в Україні і має сертифікати відповідності та висновки МОЗ України.
Ваша корзина
У кошику немає товарів
Потрібна консультація?
Звертайтесь до спеціалістів
Авторизація
Логін
Пароль
Доставка | Спосіб оплати Забули пароль? | Реєстрація
Каталог товарів:
Білки і білково-вуглеводні суміші
Амінокислоти
Глютамін
Спалювач жиру
Протеїновий батончик
Вітаміни, мінерали, глюкозамін
Енергетичні напої і гелі
Креатин
Эксклюзив (під заказ)
Аксесуари
  Завантажити прайс
03-01-2013
Запрошуємо до взаємовигідного співробітництва. Всім реалізаторам та оптовим покупцям істотні знижки.
Телефонуйте:
(091)9765638 - Олексій;
((068)7089494 - Олена

10 легких сезонних продуктів
1 - МОЦАРЕЛЛА
Назва сиру походить від італійського слова mozzare , що в перекладі означає " обріз " . У давнину сировари вручну замішували кисле молоко , доводячи його до стану тесту і розтягуючи суміш. " Розрізаючи " вручну розкатаний "багет" з буйволячого молока , вони формували куля , вимочували його в розсолі і витримували до отримання щільної структури сиру. Моцарелла , як і інші сири , багата білками , вітамінами і мінеральними солями. Вона також багата ензимами , які благотворно впливають на мікрофлору кишечника і корисними бактеріями ( 750-800 млн на 1 г продукту).

2 - МАНГОЛЬД
Або листова буряк . Набагато більш ароматний ніж шпинат , мангольд можна використовувати в будь-яких стравах , де потрібна свіжа зелень. Додавайте жменю листя в ранкові зелені смузі , це заповнить недолік клітковини і позитивно позначиться на травленні і фігурі.

3 - МОРКОВЬ
Інтетерсно , що у вареному вигляді в моркві міститься майже вдвічі більшу кількість антиоксидантів (вітамінів А , Е , С і селену ) , ніж у сирому. Морквяний сік очищає кров , виводить токсини з організму і нормалізує обмін речовин , покращує травлення. Антиоксиданти в моркві зміцнюють імунну систему організму , стимулюють зростання здорових клітин. Готуємо морквяні пироги , робимо свіжовичавлені соки і просто їмо порізану моркву як корисний перекус .

4 - ЯЙЦЯ
Самий простий, швидкий , поживний і смачний варіант сніданку . З яєць готуємо фрітата і омлети , якщо є час - класичний англійський сніданок , а також печемо пироги . Наприклад , яблучні .

5 - кардамон
Кардамон , доданий в каву або чай , нейтралізує негативний вплив кофеїну на наднирники , має антимікробні властивості , а ще діє як легкий афродизіак. Корисний при кашлі і дихальної недостатності , знімає симптоми нудоти. При всій різноманітності корисних властивостей , кардамон просто одна з найбільш ароматних прянощів. Додаємо в гарячі напої , десерти , вершкові і сирні муси , запіканки , шийки .

6 - АВОКАДО
Авокадо - мабуть найкращий джерело мононенасичених жирів. Тих , які необхідні організму для підтримки деяких життєво важливих функцій. Жирні кислоти запобігають утворенню тромбів в артеріях , зміцнюють кістки і володіють антиракові властивості .

7 - ХУРМА
Хурму ми цінуємо за високий вміст провітаміну А , вітамінів С і Р , а також мікроелементи (калій , залізо , фосфор , кальцій , магній) . Як і всі помаранчеві фрукти , хурма багата антиоксидантами , які уповільнюють процеси старіння і усувають запальні процеси в організмі , має антимікробні властивості . Високий вміст дубильних речовин і клітковини надає протизапальну дію на слизову оболонку кишечника і нормалізує його моторику . Тобто , травний тракт буде працювати як належить і в повному здоров'ї.
 
8 - ПАСТЕРНАК І ІНШІ корінні

Багато з улюблених раніше овочів і коренеплодів зараз , на жаль , не користуються великою популярністю. І дуже даремно . Вони поживні , корисні, різноманітні в смаку. Роздавлений селера з чебрецем , крем -суп з пастернаку , салат з топінамбура з гірчицею - і це тільки саме початок. Коренеплоди - відмінний спосіб урізноманітнити меню в холодну пору року.

9 - КОРИЦЯ
Корицю прийнято вважати однією з найдавніших прянощів , приправа - висушена кора вічнозеленого дерева Cinnamomum активним препаратом. У продажу можна зустріти як згорнуті цільні трубочки шматків кори , так і прянощі в молотом вигляді , як порошок. Використовуємо в десертах і випічці , маринадах для червоного м'яса , кашах , додаємо в гарячі напої і кава , страви з гарбуза і айви , корисні десерти.

10 - МАСЛО з кісточок винограду
У такому маслі немає холестерину , багато вітаміну Е і жирних кислот. Олія виноградних кісточок виготовляють з кісточок , що залишаються у виноградному макусі після віджимання соку. Їх відокремлюють від вичавок і обережно висушують в центрифугах , після чого розчавлюють і віджимають олію. Має ніжний , легкий смак з нотами свіжої трави , володіє красивим блідо - зеленим кольором. Важливо - у масла висока температура розкладання , що робить його зручним для смаження при високих температурах.
 
   Бестселери:
Артикул:  80-460
1890.00 грн.
ціна за
упаковку (15х40 г)
Батончик Energy plus постачає організм оптимальною вуглеводно-білковою пропорцією для відновлення.
докладніше >>>
Артикул:  sa12500
3442.50 грн.
ціна за
упаковку 30х25мл
Забезпечує більш швидку метаболізацію завдяки особій хімічній структурі амінокислотного вмісту, тобто гарантують негайну доставку мікропептидів і амінокислот, необхідних організму для конституювання (будівництва) м'язів...
докладніше >>>
    Будь-яке використання матеріалів сайту без письмової згоди адміністрації сайту - заборонено!
    Головна     Новини     Виробники     Магазин     Дилери     Статті     Лінки     Форум     Контакти    
© 2024 SportPro. Всі права захищено.    
      Система керування контентом 2x3.com